11 Φεβ 2012

Ψευτοπροφήτης Ζοροβάβελ : Έρχεται η συντέλεια του κόσμου παντού εκτός από τη Φαιά Πέτρα !!!

Όπως δήλωσε ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος  στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «Δεν ξέρουμε αν ο συγκεκριμένος κύριος είναι φυγόποινος, τρελός ή ακόμη και επικίνδυνος, φοβάμαι για άλλα πράγματα» δήλωσε με νόημα ο μητροπολίτης, χωρίς όμως να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο ... "προφήτης, δήλωσε για άλλη μια φορά πως δεν έχει κακές προθέσεις : «Ο δημιουργός μου είπε να φύγω από τις ΗΠΑ και να έρθω στη Φαιά Πέτρα που είναι ένας ευλογημένος τόπος για να γλιτώσω από τη συντέλεια του κόσμου που έρχεται στις 19 Ιουλίου του 2012» 
Εδώ και ένα χρόνο, Ζουρούμπαμπελ ζει σε ένα μικρό αγρόκτημα με τη σύντροφό του και την κόρη της, εκτρέφοντας κότες και γαλοπούλες και καλλιεργώντας ζαρζαβατικά, ενώ παράλληλα ανεβάζει τις προφητείες του στο YouTube.
Πριν από ένα μήνα, ο «προφήτης» επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Σιντικής, του ανακοίνωσε πως είναι προφήτης και του μίλησε για τη συντέλεια του κόσμου και τα οράματα που έχει. Έλαβε όμως την απάντηση πως πρέπει να αρχίσει να προσεύχεται και να σταματήσει να μεταφέρει τις ιδέες που έχει.

Δείτε και:-Περιμένοντας το τέλος του κόσμου στη Φαιά Πέτρα Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com