23 Δεκ 2011

Η Εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" συνεχίζει να προκαλεί τους Ορθοδόξους!


Δημοσιεύουμε μια φωτογραφία από το (22-12-2011) πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" ....
Και σχολιάζουμε:

1. Η Βηθλεέμ, κατά την εφημερίδα είναι "εκεί που πιστεύεται ότι γεννήθηκε ο Ιησούς" Δηλαδή η εφημερίδα περνά το μήνυμα ότι μπορεί και να είναι παραμύθι ότι εκεί γεννήθηκε ο Ιησούς! Ακόμα μπορεί να είναι παραμύθι ακόμα και το ότι γεννήθηκε ο Ιησους!!
Ευχαριστούμε θερμά τους αξιοτίμους κ.κ. Δημοσιογράφους που ανοίγουν τα μάτια σε ιστορικούς και ερευνητές! Κάτι που δεν αμφισβητήθηκε εδώ και 20 αιώνες το αμφισβητούν αυτοί! Συγχαριτήρια κύριοι! Αναξιόπιστο το Ευαγγέλιο, αναξιόπιστες οι πηγές της εποχής εκείνης, αξιολύπητοι οι πιστοί δύο χιλιάδων αιώνων, αξιολύπητοιοι εκατομμύρια πορσκυνητές που πάνε κάθε χρόνο να προσκύνήσουν με πίστη στη Βηθλεέμ, αξιολυπητοι τα εκατομύρια των πιστών που κάθε χρόνο γιορτάζουν τη Γέννηση Αυτού που γεννήθηκε "εν Βηθλεέμ της Ιουδαίας" και έσωσε τον κόσμο από την αμαρτία!
Ευτυχώς που υπάρχει και η Εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" και μας ανοίγει τα μάτια και αποκαλύπτει αυτούς που μας κοροϊδεύουν! Δόξα τω Θεώ γνωρίζουμε την αλήθεια (όχι βέβαια από τους παπάδες αλλά) απο τους Δημοσιογράφους  "ΤΩΝ ΝΕΩΝ"!!!
2. Μιλάει το σχόλιο για θρησκευτικό φανατισμό. Ναι, συμφωνούμε ότι αυτός δεν είναι κανόνας αλλά εξαίρεση! Φοβούμαστε όμως μήπως θέλει έντεχνα και πονηρά να μας περάσει την οικουμενιστική - νεοεποχίτικη ιδέα, ότι ο Θεός είναι ένας και δεν εχει σημασία αν άλλοι τον λένε Ιησού Χριστό, άλλοι Αλλάχ άλλοι Βούδα κ.λπ!! Και επομένως η Μουσουλμάνα που πήγε στην Βηθλεέμ, καλά έκανε αφού το Θεό προσκύνησε ανεξάρτητα από το  πώς τον ονομάζει η ίδια και υπό ποιές ιδιότητες τον λατρεύει!!
Ίσως αυτό το δεύτερο είναι πιό επικίνδυνο από το πρώτο!
Η συγκεκριμένη Εφημερίδα, μας έχει συνηθήσει σε τέτοια δημοσιεύματα, και μάλιστα παραμονές μεγάλων εορτών! Δεν μας ξαφνιάζει! Ας συνεχίσει το ... "θεάρεστο" έργο του γκρεμίσματος! όσο γκρεμίζει τόσο θα συντελεί στο να βαθαίνει η κρίση που μας ταλαιπωρεί!

4 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Νομίζω ότι η χρήση του ρήματος "πιστεύω" (σημ. η κατάχρηση που γίνεται είναι άνευ προηγουμένου)(*) σε συνδυασμό και με τη μαντηλοφορύσα μουσουλμάνα, είναι για να απαξιώσει γενικά κάθε πίστη και πίστευμα.

Τώρα, πώς αυτό συνδυάζεται (σωστά) με τις οικουμενιστικές διαθέσεις και προτάσεις των δημοσιογράφων και των (πολλών) άλλων, είναι διότι η καλύτερη εξουδετέρωση της πίστεως είναι η πίστη του "ένας θεός για όλους". Δηλαδή για κανένα ή μόνο για τους τραπεζίτες και την τραπεζική "πίστη".

(*) Θυμάμαι, τότε με τον πόλεμο στη Σερβία πρό των απελευθερωτικών βομβαρδισμών, μια δημοσιογράφος είχε ρωτήσει τον Ράντοβαν Κάραζιτς: "Τι πιστεύεται ότι θα γίνει με τη συνάντηση - ήταν κάποια από τις πολλές - που θα έχετε (ήταν ο μουσουλμάνος Ιζετμπέκοβιτς αν θυμάμαι);". Η απάντηση του Κάραζιτς ήταν : "Πιστεύω εις ένα Θεό" και τις γύρισε την πλάτη.

Ανώνυμος είπε...

Το γνωστό δημοσιογραφικό συγκρότημα που έχει σαν κοσμοθεωριακή αφετηρία του τον αθεισμό χτύπησε και πάλι.Από χρόνια πολεμά λυσσαλέα τη χριστιανική πίστη και κυρίως τους αμύντορες του ορθοδόξου ήθους,κληρικούς και λαικούς.Τα τελευταία χρόνια συναγωνίζεται και τη ΔΗΘΕΝ σοβαρή Καθημερινή του Αλαφούζου και του Παπαχελά στην απαξίωση των εθνικών και θρησκευτικών αξιών που στήριξαν αυτόν τον τόπο στη μακραίωνη ιστορία του.Καλό θα είναι οι συνειδητοί χριστιανοί να αποφεύγουν τις εν λόγω φυλλάδες που καλλιεργούν και προωθούν τον εθνικό και θρησκευτικό αποχρωματισμό των Ελλήνων.
Λυκούργος Νάνης

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Αγαπητέ, και συνάδελφε, κύριε Νάνη

Ξεχάσατε την "Ελευθεροτυπία", αλλά αυτή ήδη οδηγείται σε κλείσιμο. Θα έρθη ο καιρός και για τις άλλες. Εκτός και φροντίσει το ίδρυμα Σόρος ... .

Με φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΚΧ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ είπε...

Ευχαριστούμε για την αναδημοσίευση ...

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com