27 Οκτ 2011

Ασίζη 2011 - Ο Πάπας χαιρετά όλους τους συμμετέχοντες στη διαθρησκειακή συνάντηση (Βίντεο)

27 Οκτωβρίου 2011.  Ο Πάπας Βενέδικτος XVI χαιρετά όλους τους συμμετέχοντες στη διαθρησκειακή συνάντηση. Αναμεσά τους  ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος Α', ο  Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, ο  Αγγλικανός Προκαθήμενος, Ρόουαν Ουίλιαμς,  ο πρίγκιπας της Ιορδανίας και το  αρχιραβίνος της Ρώμης κ.α.
Δείτε σχετικά και:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

distixos blepoume afto toso kako eikona tou patriarxis ekei... alla o Theos einai Dikaios...

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή στον αρχιεπίσκοπο Αλβανίας που σκανδαλίζει με τα καμώματά του το χριστεπώνυμο πλήρωμα.Μας έφαγε ο ψευτοπροοδευτισμός!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια από πού αντλούν τη νομιμοποίηση για συμμετοχή σε τέτοιου είδους συνάξεις οι ορθόδοξοι εκκλησιαστικοί ηγέτες;Εχουν την εξουσιοδότηση του πιστού λαού;Σίγουρα όχι!Και μετά μιλάμε για δημοκρατικό πολίτευμα στην Ορθόδοξη Εκκλησία όταν οι ταγοί της έχουν ζηλέψει την εξουσιαστική νοοτροπία του πάπα της Ρώμης.Αλλά ούτε πανορθόδοξη συμφωνία υπάρχει που να εγκρίνει τη συμμετοχή σε διαθρησκειακές συναντήσεις.Κι όμως οι κάποιοι από τους ποιμένες μας προχωρούν ακάθεκτοι.Μήπως πρέπει να προβληματισθούμε και να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να περιφρονούν κατά τέτοιο ιταμό τρόπο το πλήρωμα της Εκκλησίας;
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com