4 Σεπ 2011

Εκατοντάδες παιδιά πάσχουν από νοσήματα του σεξ στη Βρετανία


Ενώ στη χώρα μας αυτοί που προωθούν τη Σεξουαλική Αγωγή από το δημοτικό σχολείο αναφέρουν ότι «στη γηραιά Αλβιώνα έχουν ..ξεκινήσει …από πέντε ετών την ειδική διδασκαλία που τους βοηθά να συνειδητοποιήσουν τις αλλαγές στο σώμα τους…… Στην Αγγλία ο Σύλλογος για την Προστασία των Αγέννητων Παιδιών έχει ξεκινήσει μια μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία για το μεγάλο πρόβλημα των εκτρώσεων.
Το ένα τρίτο των Αγγλικών Γυμνασίων έχουν κλινικές με ειδικούς οι οποίοι αντιμετωπίζουν σεξουαλικά θέματα των μαθητών και μαθητριών ….Έτσι τα Αγγλικά Γυμνάσια έχουν καταντήσει «Abortion Referral Centres», δηλαδή Κέντρα Παραπομπής προς Έκτρωση!!! (βλέπε Μ. Βρετανία :Μετά από χρόνια Σεξουαλικής Αγωγής, τα Γυμνάσια έχουν καταντήσει Κέντρα Παραπομπής προς Έκτρωση!!! ) Η Βρετανία κατέχει την πρώτη θέση σε εγκυμοσύνες εφήβων. (δες -Απάντηση σε μια ανώνυμη δασκάλα.)

Σύμφωνα με δημοσίευμα του  myhnews.gr  Ένα αγόρι ηλικίας μόλις 11 ετών είναι ο νεώτερος ασθενής στη Βρετανία που κάνει θεραπεία σε νοσοκομείο για σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, σύμφωνα με μια νέα, ανησυχητική έρευνα.
Τα στοιχεία της αποκαλύπτουν πως τα 3 τελευταία χρόνια, σχεδόν 900 παιδιά και έφηβοι ηλικίας κάτω των 16 ετών έχουν διαγνωστεί στη χώρα αυτή με νοσήματα όπως ο έρπης των γεννητικών οργάνων, τα χλαμύδια και η βλεννόρροια.
Μεταξύ των παιδιών που κόλλησαν κάποιο νόσημα του σεξ συμπεριλαμβάνονται δύο 12χρονα αγόρια που έκαναν θεραπεία για κονδυλώματα και έρπη, και ένα συνομήλικό τους κορίτσι που έκανε θεραπεία για έρπη.
Από το 2008 έως σήμερα, θεραπεία για ένα ή περισσότερα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα έκαναν επίσης 44 κορίτσια και 2 αγόρια ηλικίας 13 ετών, 200 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 14 ετών και 602 έφηβοι ηλικίας 15 ετών.
Οι ειδικοί από τον νοσηλευτικό οργανισμό Mid Essex Foundation Trust που δημοσιοποίησαν τα στοιχεία, εκτιμούν πως ο αληθινός αριθμός των μολυσμένων παιδιών και εφήβων είναι μεγαλύτερος, καθώς οι αριθμοί αφορούν ορισμένα μόνο από τα βρετανικά νοσοκομεία.
Άλλα ευρήματα της έρευνας είναι πως ο αριθμός των μολυσμένων κοριτσιών είναι τριπλάσιος από αυτόν των αγοριών, καθώς και ότι το συχνότερο νόσημα που κόλλησαν τα παιδιά είναι τα χλαμύδια.
Δείτε σχετικά και:

-Μεγάλη Βρετανία- Μαθήματα ομοφυλοφιλίας στο νηπιαγωγείο. Από τεσσάρων χρονών θα διδάσκονται τα παιδιά για την ομοφυλοφιλία

-Μ. Βρετανία: Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής (Ε΄)

-Μ. Βρετανία, 9 χρονος ξεκίνησε φέτος το σχολείο σαν κορίτσι

-Μ. Βρετανία, Αλλαγή φύλλου για 12χρονο μαθητή Γυμνασίου.

-Μ. Βρετανία, Τα αποτελέσματα μιας διαλυμένης κοινωνίας (Β΄)

-Τα αποτελέσματα μιας διαλυμένης κοινωνίας

-Σόδομα και… Γόμαρα. Δρέπουν τις δάφνες της σεξουαλικής αγωγής

-Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής.

-Αυξάνουν οι καρποί της σεξουαλικής αγωγής.

-Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής( Β΄).

-Μ. Βρετανία:Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής( Γ΄)

-Μ. Βρετανία: Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής (Δ΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com