16 Αυγ 2011

O Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος για τις δηλώσεις του προέδρου της Κοινότητας Μελίτης Παναγιώτη Αναστασιάδη

O Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος σε ομιλία του στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα εφημερίδων σχετικά με τη δημιουργία στη Μελίτη Φλώρινας, Ραδιοφωνικού Σταθμού Σκοπιανής Προπαγάνδας, όπως εξήγγειλε ο Πρόεδρος του χωριού Παναγιώτης Αναστασιάδης, τονίζοντας ότι έχουν πάρει και την άδεια των ελληνικών αρχών!

O Μητροπολίτης Άνθιμος τόνισε πως εάν το επιτρέψουν οι αρμόδιοι Υπουργοί και Περιφερειάρχες, τότε "εγώ με τη νεολαία και με όσους θέλετε - θα το πω όπως το αισθάνομαι - δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά αν πουν "ναι" και το κάνουν, τουλάχιστον 40-50 πούλμαν πρέπει να φτάσουμε εκεί μαζί με τους εκεί αδελφούς της Φλώρινας και της Μελίτης και να τα κάνουμε γυαλιά-καρφιά! Αλλιώς δε γίνεται" Θεσσαλονίκη 14-08-2011 - (βίντεο από NOIAZOMAI)

Δείτε και:

-Ανακοίνωση του Μητροπολίτη Φλωρίνης Θεόκλητου για τις δηλώσεις του προέδρου της Κοινότητας Μελίτης Παναγιώτη Αναστασιάδη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O κος Άνθιμος με προγενέστερες δηλώσεις του διεκήρυττε ότι θα σταθεί δίπλα στους αγανακτισμένους της Θεσσαλονίκης στο Λευκό Πύργο.Τελικά δεν πήγε.Τώρα λέει ότι ΠΡΕΠΕΙ να πάει στη Μελίτη με άλλους για να διαμαρτυρηθούν κι όχι ότι θα πάει στα σίγουρα.Επίσης ο κος Άνθιμος εγκατέλειψε τον ακριτικό Έβρο για να περιπτυχθεί την πάγκαλον νύμφην του Θερμαικού σε εθνικά κρίσιμες στιγμές.Μάλλον ο κος Άνθιμος με τα λόγια χτίζει ανώγεια και κατώγια!
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com