18 Δεκ 2010

Μ. Βρετανία: Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής (Ε΄)

Η Βρετανία, που διδάσκει εδώ και χρόνια τη Σεξουαλική Αγωγή στα σχολεία, κατέχει την πρώτη θέση σε εγκυμοσύνες εφήβων. Όπως διαβάζουμε στο newsit.gr

Έγιναν γονείς στα 14!«Πρόκειται για τους νεότερους γονείς στη Βρετανία, η οποία έχει ρεκόρ στις εγκυμοσύνες κατά την εφηβεία. Η Έιπριλ και ο Νέιθαν ήταν συμμαθητές και μεταξύ τους αναπτύχθηκε ερωτική σχέση. ….Καρπός του έρωτά τους ήταν ο Τζέιμι ο οποίος γεννήθηκε πριν τέσσερις εβδομάδες και για την ώρα μένει με τους γονείς της Έιπριλ και την ίδια στο πατρικό της. Ο μικρός πατέρας ωστόσο λέει ότι θέλει να τον φροντίζει και αυτός και επιδιώκει να τον παίρνει στο σπίτι των δικών του γονιών για το Σαββατοκύριακο. ……

Η μητέρα της μικρής αναφέρει ότι αρχικά σοκαρίστηκε και θύμωσε αλλά μετά άρχισε να συνηθίζει στην ιδέα και όταν η εγκυμοσύνη προχώρησε άρχισε να αγοράζει πράγματα για το μωρό. “Αφήσαμε την Έιπριλ να πάρει την απόφαση για το τι θα έκανε. Τώρα που ήρθε ο Τζέιμι όμως είμαστε χαρούμενοι που τον κράτησε. Είναι το πρώτο μας εγγόνι και είναι πανέμορφος” λέει.

Όσο για τη νεαρή μητέρα, αυτή λέει ότι “ο Τζέιμι δεν ήταν προγραμματισμένος αλλά ότι θα γίνει καλή μητέρα γι' αυτόν". "Είναι τέλειος και θα του δώσω ό,τι χρειάζεται” αναφέρει χαρούμενη.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα πατέρας και κάνω ό,τι κάνει και κάθε άλλος πατέρας. Τον αλλάζω και τέτοια”, αναφέρει από την πλευρά του ο μικρός πατέρας».

Δείτε σχετικά και:

-Μ. Βρετανία, 9 χρονος ξεκίνησε φέτος το σχολείο σαν κορίτσι

-Μ. Βρετανία, Αλλαγή φύλλου για 12χρονο μαθητή Γυμνασίου.

-Μ. Βρετανία, Τα αποτελέσματα μιας διαλυμένης κοινωνίας (Β΄)

-Τα αποτελέσματα μιας διαλυμένης κοινωνίας

-Σόδομα και… Γόμαρα. Δρέπουν τις δάφνες της σεξουαλικής αγωγής

-Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής.

-Αυξάνουν οι καρποί της σεξουαλικής αγωγής.

-Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής( Β΄).

-Μ. Βρετανία:Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής( Γ΄)

-Μ. Βρετανία: Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής (Δ΄)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H ανηθικότητα τί άλλο γεννά;

Αναστάσιος

lykourgos nanis είπε...

Και μη χειρότερα!Και σε μας όπου να ναι θα καθιερωθεί η σεξουαλική δια-σκότιση στην ταλαίπωρη εκπαίδευση!Προς τα εκεί μας οδηγεί η ψευτοπροοδευτική κυβέρνηση των εντολοδόχων της Νέας Τάξης!Στη μετατροπή της πατρίδας μας σε ένα απέραντο χαμαιτυπείο και σε μιά τεράστια ηθική χαβούζα!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com