29 Οκτ 2010

Οι Σαουδάραβες στα Βαλκάνια . Προεκτάσεις Ουαχαμπισμού

Γράφει ο Δρ Αθανάσιος Δρούγος

*Επανέρχομαι μετά από απουσία 9 ημερών στην Κεντρική Ευρώπη για ομιλίες και διεθνή συμπόσια. Προφανώς στην διάρκεια αυτών των ημερών δεν έγραφα. Ασφαλώς από εκεί που ήμουνα παρακολουθούσα τις εξελίξεις στην χώρα μας, και ευρύτερα ζητήματα που θα σχολιάσω.

Επίσημα το ΡΙΑΝΤ ανακοίνωσε ότι έχει προβεί για πολλούς και διαφόρους λόγους στην μείωση των διατιθέμενων κονδυλίων για την προώθηση των ιδεών του ΟΥΑΧΑΜΠΙΣΜΟΥ και όχι μόνο)/προφανώς και κάτω από Αμερικανικές πιέσεις .

Παρόλα αυτά σε πάνελ που συζητήθηκαν ζητήματα προσηλυτισμού τελευταία, τουλάχιστον για τα ΒΑΛΚΑΝΙΑ(για τα οποία εκτενώς έχει γράψει ο αναλυτής ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ) εξακολουθεί να υπάρχει κινητικότητα , πάντοτε με έμφαση στην ΒΟΣΝΙΑ και στο ΚΟΣΟΒΟ.

Πληροφορίες μου από το πάνελ φέρουν τη ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ και τα ΕΜΙΡΑΤΑ του ΚΟΛΠΟΥ να εξακολουθούν να στηρίζουν οικονομικά γνωστές (και για τις παρανομίες τους) φιλανθρωπικέςοργανώσεις στο ΣΕΡΑΓΕΒΟ, οι οποίες πολύπλευρα συνδέονται με το τεράστιοτζαμί ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΦΑΧΝΤ( έχουν διατεθεί περίπου 30 εκατ δολάρια).

Ευρύτερος στόχος των διαφόρων «οργανώσεων» είναι να γίνουν σε όλα τα μέρη που υπερτερούν ή είναι ισοδύναμος ο Μουσουλμανικός πληθυσμός στη ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ περίπου 150 τζαμιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΡΙΑΝΤ και οι λοιποί ως επί τον πλείστον συγκλίνουν στην στρατολόγηση ατόμων με πολύ χαμηλά εισοδήματα. Τέλος δραστηριότητα παρατηρείται και στην ΠΡΙΣΤΙΝΑ του ΚΟΣΟΒΟΥ με το επίσημο χρηματοδοτούμενο από το ΡΙΑΝΤ, τζαμί ΧΑΣΑΝ ΜΠΕΓΚ

drougos.gr/=8609

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com