30 Οκτ 2010

Ο Πάπας θα επισκεφθεί την Κροατία και θα προσκυνήσει τον τάφο του Αρχιεπισκόπου της Γενοκτονίας των Σέρβων Καρδινάλιου Aloysius Στέπινατς

(Φωτο- Παπικοί «ιερείς» προσεύχονται γύρω από την σαρκοφάγο του Καρδινάλιου Aloysius Στέπινατς. Οκτώβριος 1998)

Βατικανό – Ο εκπρόσωπος του Βατικανού, π. Federico Lombardi, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' έχει αποδεχθεί πρόσκληση από την Κροατική κυβέρνηση και “εκκλησία” για να επισκεφθεί το Βαλκανικό κράτος.

Αν και δεν υπάρχουν ακόμα καθορισμένες ημερομηνίες, αναμένεται ότι ο Πάπας θα επισκεφθεί το Ζάγκρεμπ, κάποια στιγμή μέσα στην άνοιξη.

Επίσης θα επισκεφθεί και τον τάφο του «Οσίου» Καρδινάλιου Aloysius Στέπινατς.

Ο Καρδινάλιος διετέλεσε αρχιεπίσκοπος του Ζάγκρεμπ κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο .

Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β 'τον ανακήρυξε "μακάριο" το 1998

deaconjohn1987.livejournal.coml

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το δικέφαλο θηρίο τη Ρώμης παραμένει πάντα αμετανόητο! Η "προσκύνηση" του αρχιδολοφόνου των αδελφών μας Ορθοδόξων Σέρβων Στέπινατς, δείχνει τις πραγματικές προθέσεις του Ράτσιγκερ! Το αίμα των 880.000 ορθοδόξων ψυχών που κατακόπηκαν από τους μαχαιροβγάλτες του αιμοατοβαμένου καρδιναλίου βοά κάτω από το θρόνο του Θεού! Την "προσκύνηση" του Ράτσιγκερ στον τάφο του "αγίου" Στέπινατς την αφιερώνουμε σε όλους εκείνους που τον θεωρούν "κανονικό επίσκοπο Ρώμης" και του ψάλλουν το "ευλογημένος ο ερχόμενος", καθώς επίσης και στον σεβαστό κατά τα άλλα καθηγητή κ. Ε. Θεοδώρου, που τον αποκαλεί (εγγράφως) "νεοπατερική μορφή"!!!!!
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΣΤΟ ΠΥΡΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com