7 Ιουν 2010

Παναγιώτης Τελεβάντος, Ανάξιοι! Όλοι όσοι ντρόπιασαν την Εκκλησία και την Ορθοδοξία

ΑΝΑΞΙΟΙ!

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

==========

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ Ή ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑΝ Ή ΕΥΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

====================

Παραθέτουμε τον κατάλογο όσων διαπόμπευσαν την πίστη μας κατά την μόλις περατωθείσα επίσκεψη του Πάπα στην Κύπρο. Οσων υποδέχθηκαν τον Πάπα, όσοι συνέφαγαν μαζί του σε τράπεζα που ευλόγησε (γράφε μαγάρισε) ο αιρεσιάρχης, όσων παρεβρέθηκαν στις “οικουμενικές ιερουργίες” του και τις παπικές “λειτουργίες” του, όσων τον τίμησαν ως επίσκοπο της “πρεσβυτέρας Ρώμης” και “διάδοχο του Αποστόλου Πέτρου”. Εις μνημόσυνον αιώνιας αισχύνης και των ιδίων αλλά και της Εκκλησίας της Κύπρου ως σύνολον.

Α) ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ ΥΠΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΟΙ:

________________

  1. Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος,
  2. Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος.

ΑΝΑΞΙΟΙ!

*****

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΙΕΡΟΥΡΓΙΑ” ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΟΙ:

________________________

  1. Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος,
  2. Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος,
  3. Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος,
  4. Μητροπολίτης Κύκκου Νικηφόρος,
  5. Μητροπολιτης Ταμασού Ησαίας,
  6. Μητροπολίτης Κωνσταντίας Βασίλειος,
  7. Επίσκοπος Αρσινόης Νεκτάριος,
  8. Επίσκοπος Χύτρων Λεόντιος
  9. Επίσκοπος Νεαπόλεως Πορφύριος

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΞΙΟΙ

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!

*****

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ:

________________

  1. Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος,
  2. Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος,
  3. Μητροπολίτης Κύκκου Νικηφόρος,
  4. Μητροπολίτης Ταμασού Ησαίας,
  5. Μητροπολίτης Κωνσταντίας Βασίλειος.

ΑΝΑΞΙΟΙ!

*****

ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑΝ οι:

___________________________

  1. Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος,
  2. Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος,
  3. Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος,
  4. Μητροπολίτης Κύκκου Νικηφόρος,
  5. Μητροπολίτης Ταμασού Ησαίας,
  6. Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος,
  7. Μητροπολίτης Κωνσταντίας Βασίλειος,
  8. Επίσκοπος Μεσαορίας Γρηγόριος,
  9. Επίσκοπος Χύτρων Λεόντιος,
  10. Επίσκοπος Καρπασίας Χριστοφόρος,
  11. Επίσκοπος Νεαπόλεως Πορφύριος, και
  12. Επίσκοπος Αρσινόης Νεκτάριος.

ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΧΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ “ΕΥΛΟΓΙΑ” (ΓΡΑΦΕ “ΑΛΟΓΙΑ”) ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!

*****

ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ “ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΠΑΡΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ:

________________________

1) Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΞΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΠΑΠΙΚΗ “ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ” ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ!!!

*****

ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

________________

Πληροφορούμαι ότι ο επίσκοπος που συνόδευσε το Μακαριότατο στο στάδιο, που έγινε η παπική “λειτουργία”, είναι ο Μητροπολίτης Βόστρων Τιμόθεος ο οποίος παρέστη και στην υποδοχή του Πάπα στην Αρχιεπισκοπή, τη συμπροσευχή μαζί του και ο οποίος συμμετέσχε επίσης στην τράπεζα που ευλόγησε ο Πάπας. Ο Σεβασμιότατος Βόστρων ανήκει στο κλίμα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων. Με την έγκριση του Πατριάρχη Διόδωρου, άραγε, παρέστη στις οικουμενιστικές ασχημίες και συμπροσευχήθηκε και “ευλογήθηκε” από τον Πάπα ή ενήργησε αυθαίρετα; Πληροφορούμαι ότι ο Μητροπολίτης Βόστρων Τιμόθεος συνδέεται στενά με το Σεβασμιότατο Λεμεσού Αθανάσιο. Αν κρίνω πάντως από όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες, με την επίσκεψη του Πάπα στην Κύπρο, οι σχέσεις του Μητροπολίτη Βόστρων με το Μακαριότατο πρέπει επίσης να είναι άριστες. Με την ορθόδοξη πίστη όμως; Δεν είναι παγκάκιστες; Τι δουλειά είχε να ανακατεύεται στην υποδοχή του Πάπα ενώ ανήκει σε άλλο κλίμα;

ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΞΙΟΣ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ, ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΑΡΟΛΟΝ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΛΙΜΑ.

*****

ΣΤΟ ΓΕΥΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΣΧΕ:

___________________

  1. Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος; Γιατί άραγε; Τι δουλειά είχε στη λετουργία των Παπικών και ύστερα στο γεύμα εργασίας των Παπικών επισκόπων; Εβαλε πλώρη για καρδινάλιος; Για πατριάρχης άκουσα ότι προβληματίζεται.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΙΣΧΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ

_____________________

Τουλάχιστον έτσι συμβούλευσε το Μακαριότατο ο κ. Νίκος Νικολαίδης, Καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντής θρησκευτικής Διαφωτίσεως των Μητροπόλεων Κύκκου και Ταμασού, όπως τουλάχιστον ομολόγησε ο ίδιος σε ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία προσπάθησε να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο και το μαύρο άσπρο και την οποία ελπίζω να σχολιάσουμε σύντομα. Οντως! Το μόνο που λείπει στην Εκκλησία της Κύπρου είναι να ανακηρυχθεί σε Πατριαρχείο!!! Ιδιαίτερα μετά τις εξετάσεις που έδωσε με τη μόλις περατωθείσα επίσκεψη του Πάπα αυτό ακριβώς χρειάζεται!!! Τέλεια εφαρμογή του ρητού “όλα τα είχε η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε!”

ΑΝΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΑΝΑΞΙΟΣ!

*****

ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ

ΣΤΟΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΛΑΡΝΑΚΟΣ ΠΑΡΕΣΤΗ:

___________________

  1. Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΞΙΟΣ!

*****

ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΩΝ;

____________

Προσευχόμαστε για το αντίθετο αλλά αν ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Διόδωρος και ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος ΔΕΝ διαχωρίσουν δημόσια τη θέση τους ο μεν πρώτος από τις οικουμενιστικές ασχημίες του Μητροπολίτη Βόστρων Τιμόθεου, που ανήκει στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, και ο δεύτερος από τη συμμετοχή και συμπροσευχή με τον Πάπα του πνευματικού του υιού Νεαπόλεως Πορφύριου τότε και ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Διόδωρος και ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος πρέπει να προστεθούν στον κατάλογο των ανάξιων αρχιερέων που υποδέχθηκαν και συμπροσεύχηθηκαν, έμμεσα έστω, με τον Πάπα. Εμείς πάντως αναμένουμε να τους χειροκροτήσουμε αν διαχωρίσουν τη θέση τους με δημόσια καταδίκη των δημόσια παρεκτραπέντων Αρχιερέων Βόστρων Τιμοθέου και Νεαπόλεως Πορφυρίου.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΟ ΠΣΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ;

_____________

Να προσθέσουμε και ένα τελευταίο. Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων είχε αποχωρήσει από το Παγκόσμιο Συμβούλιο των αιρέσεων γνωστό ως ΠΣΕ επί της πατριαρχίας των δύο προκατόχων του Μακαριότατου κ. Διόδωρου. Γιατί ο σημερινός Πατριάρχης Ιεροσολύμων οδήγησε το Πατριαρχείο ξανά στην αγκάλη του ΠΣΕ; Δεν συνειδητοποιεί ότι η ισότιμη συμμετοχή των Αυτοκεφάλων Ορθοδόξων Εκκλησιών στο ΠΣΕ καταργεί στην πράξη την πίστη εις την Μίαν Εκκλησία; Αλίμονον αν η “Μήτηρ πασών του Θεού Εκκλησιών” δίνει αυτό το παράδειγμα στους πιστούς ή δίνει το παρόν της με τον τρόπο που το έδωσε ο Μητροπολίτης Βόστρων Τιμόθεος.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαίρουμε τον Τελεβάντο για το δυναμικό αυτό άρθρο του.

ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Τελεβάντο και απο εμένα.

Ξενοφώντας

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να σας γιάνει όλους σας!
Μάριος

ονομα: Ορθρος είπε...

Αγαπητέ κ. Τελεβάντο δεν είναι απλώς ανάξιοι όλοι αυτοί που απαριθμείτε. Είναι ΚΑΘΗΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ από τους Αγίους Πατέρες, τους Ιερούς κανόνες της Εκκλησίας και ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Ορθοδοξίας, του Χριστού.

Παναής είπε...

Ανάξιοι,Ανάξιοι,Ανάξιοι,και αν τους βρώ μπροστά μου ο Θεός να με συγχωρήσει δέν παίρνω την ευχή τους.Μπράβο στο θάρρος του κ.Τελεβάντου,τον ευχαριστούμε που τα γράφει αξινάτα και τσεκουράτα,θα θέλαμε και άλλους Ελληνοκύπριους να γράφουνε αλλά που...

ΣΤΟΥΔΙΤΗΣ είπε...

Δεν αρκούν μόνο τα ανάξιος και οι λεκτικοί αφορισμοί. Χρειάζεται διακοπή μνημονεύσεως των αιρετικών λατινοφρόνων Ιεραρχών και κληρικών. Πότε επιτέλους θα το συνειδητοποιήσουμε; Οταν θα κλείσουμε τα μάτια μας και θα βρεθούμε στο στρατόπεδο του διαβόλου ενώ ελπίζαμε με τον αγώνα που κάναμε ότι θα μπορούσαμε να σωθούμε; Ο αγώνας θέλει θυσίες και αίμα.

Παναής είπε...

Σιγά τα αίματα Στουδίτη,απο το πολύ θάρρος που έχεις βάζεις και το όνομα σου άν είσαι ο Άγιος Θεόδωρος Στουδίτης(που αποκλείετε δεν πιστεύω στην samsara)να σε ακολοθήσουμε αλλά κάνε διακοπή μόνος σου (αν δεν την έκαμες πηλέ)προς το παρόν ,διότι ο αγώνας κατά του Οικουμενισμού έχει ηγέτες δεν σε χρειαζόμαστε για συμβουλες περι διακοπής μνημονεύσεως,η Σύναξης Ορθοδόξων Κληρικών και Μοναχών με αρχηγεία των Επίσκοπο Σεραφείμ Πειρεώς(μαζί με άλους Επισκόπους),με τους καθηγητές μας π.Θεόδωρο Ζήση και π.Γεώργιο Μεταλληνό με γέροντες του Αγίου Όρους,με χιλιάδες μοναχούς και μοναχές και ακολουθούμε οι χιλιάδες λαϊκοί ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ να περιμένουμε ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ για το θέμα της διακοπής εσύ που έχεις παραπάνω ταπείνωση και φοβάσε πολύ μην βρεθείς στο στρατόπεδο του διαβόλου κάνε ότι νομίζεις δέν σε κατακρίνει κανένας,εμείς ελπίζουμε στον Θεό και στους Άγιους μας Γεροντάδες ότι θα τους φωτίσει σίγουρα την ΠΙΟ κατάλληλη στιγμή γιά να γίνει...προς το παρόν δεν εγκαταλήπουμεν το σκάφος,παραμένουμε και πολεμάμε δεν θα κάνουμε το χατήρι τον Οικουμενιστών,ο κακός ο λύκος παραμονεύει!!!

ονομα: Ορθρος είπε...

Το πλοίο της επισήμου εκκλησίας έχει καταληφθεί από λυκοποιμένες η πανούκλα θερίζει και κάποιοι δεν μπαίνουν στις σωσίβιες λέμβους για να σωθούν! Δεν σκέφτονται ότι είναι ήδη πολύ αργά!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com