4 Ιαν 2010

YΠΕΠΘ:«Δεν ασχολούμαστε με αντιδράσεις μειοψηφικών ομάδων»


«Δεν ασχολούμαστε με αντιδράσεις μειοψηφικών ομάδων», είναι η θέση του γραφείου της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου σχετικά με τις «επιθέσεις» κατά της ειδικής γραμματέως της Θάλειας Δραγώνα, για την αγωνιώδη προσπάθειά της να αποδείξει ότι οι Έλληνες δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Κατά σύμπτωση τα ίδια έλεγε και η πρώην συνάδελφός της κυρία Γιαννάκου για την ομογάλακτη της Δραγώνα, κυρία Ρεπούση, για τα περί... συνωστισμού το 1922 στη Σμύρνη, συνωστισμού να... μπουν στα πλοία και έτσι... καταπατήθηκαν και σφαγιάστηκαν.
Ευχόμαστε πάντως στην κυρία Διαμαντοπούλου να μην έχει την ίδια κατάληξη που είχε η προκάτοχός της, που ο λαός της Α΄ Αθήνας (στην ίδια δηλαδή περιφέρεια όπου πολιτεύεται η σημερινή υπουργός Παιδείας) εξαιτίας του ανιστόρητου βιβλίου της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού την έστειλε στο σπίτι της.
Και βέβαια οι ανθελληνικές απόψεις της κυρίας Δραγώνα κάθε άλλο παρά επιστημονικές θέσεις εκφράζουν. Και χρήσιμο θα ήταν η υπουργός Παιδείας να εξηγούσε αυτές οι «επιστημονικές θέσεις» της ειδικής γραμματέως της, ότι δεν είμαστε Έλληνες, ποιων τις θέσεις και τα σχέδια εξυπηρετούν; Κι αν είναι δυνατόν το ελληνικό κράτος να εμπιστευθεί σε ένα πολιτικό στέλεχος του υπουργείου Παιδείας με τέτοιες «επιστημονικές απόψεις» τον τομέα του σχεδιασμού εκπαίδευσης των ελληνοπαίδων, που είναι η αρμοδιότητα της κυρίας Δραγώνα;
Πηγή:«ΠΑΡΟΝ» -03/01/2010

4 σχόλια:

Κυριάκος είπε...

Νομίζω πως τα πρόσωπα από τα οποία θα αποτελείται στο εξής το υπουργείο παιδείας, θα είναι των ιδίων αντιλήψεων και πρακτικών.
Εγώ προσωπικά διαφωνώ με εκείνο το μέρος του άρθρου που απεύχεται την ίδια κατάληξη των νυν στελεχών του υπουργείου με αυτήν των προηγουμένων.
Ωστόσο, πιστεύω πως η επανάληψη του φαινομένου αντίδραση-αλλαγή, θα φέρει την κούραση και στο τέλος οι αντιδράσεις του κόσμου θα μειωθούν τόσο ώστε να ούτε καν αυτές οι αντιδράσεις των μειψηφικών ομάδων δεν θα υπάρχουν.

Ανώνυμος είπε...

Τι εικόνα ντροπή είναι αυτή; Στα σκουπίδια οι ελληνικές σημαίες; Οι σημαία καίγεται δεν πετιέται στα σκουπίδια διότι είναι ιερό σύμβολο.
Φαίδωνας

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"«Δεν ασχολούμαστε με αντιδράσεις μειοψηφικών ομάδων», είναι η θέση του γραφείου της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου".

Αυτές οι μειοψηφικές ομάδες είναι οι παρακατιανοί εγχώριοι φασίστες. Μετανάστες στην ίδια την πατρίδα τους. Αν ήταν μειοψηφικές ομάδες λαθρομεταναστών ή κάποιες άλλες δικές μας: φιλοματσεντόνες, εβραϊκό λόμπυ και η ομάδα της κουμπαριάς και της ζεϊμπεκιάς, τότε η κα. υπουργός της δια βίου μάθησης θα τα έδινε όλα.

Όταν έπεσαν οι Απριλιανοί του ΄67 και ήρθαν στην επιφάνεια οι αντιστασιακοί, μάθαμε οτι κάποιοι από αυτούς ήταν χειροκροτητές και ευεργετηθέντες από τη Χούντα. Ανέλαβαν μετά οι "νταβατζήδες" την αποκατάσταση των εθνικοαντιστασιακών: Και τι μπορούσαν να κάνουν οι καημένοι; Έπρεπε κι αυτοί να ζήσουν, είχαν οικογένεις να θρέψουν, μας είπαν

Το ίδιο γίνεται σήμερα. Οι υμνητές της Παγκόσμιας Χούντας τρώνε με τα τέσσερα, που λέει ο λόγος. Ανθρώπινα δικαιώματα μας λένε.Όταν με το καλό τα πράγματα αλλάξουν, τότε να δούμε τι θα κάνουν;

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους αποκαλύπτεται η υποκρισία! Αυτοί που κόπτονται από "αγάπη" για τις μειονότητες απαξιώνουν να ασχοληθούν με... μειοψηφικές ομάδες όπως αποκαλούν εκείνους που αντέδρασαν στα ψέμματα της κυρίας Δραγώνα ότι...
"δεν είμαστε Έλληνες"!!!
Δηλαδή ισότητα (βλέπε εκμηδένιση) όπως την εννοούν οι αντίχριστοι μασόνοι!
Πρώτα μας είπαν ότι είμαστε νεοέλληνες με χίλια δύο συμπλέγματα και "υπό διαμόρφωση Ευρωπαίοι" και ως εκ τούτου έπρεπε να ξεχαρβαλώσουν τη γλώσσα μας και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τα ακατανόητα και αδιανόητα όπως το κάψιμο καταστημάτων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και της ελληνικής Σημαίας ή την έκλυση των ηθών. Μετά ότι ήμασταν θρησκόληπτοι επειδή αγωνιζόμασταν πνευματικά με εκκλησιασμό, νηστεία, προσευχή και μελέτη της Αγίας Γραφής! Και αφού τα περιφρονήσαμε όλα περιμέναμε να μας επαινέσουν επιτέλους αλλά αντί για αυτό οι κατηγορίες αυξήθηκαν γιατί οι άνθρωποι αυτοί σφάζουν με το βαμβάκι, λένε λόγια αγάπης έχοντας στη καρδιά τους μίσος! Δεχτήκαμε ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ομοφυλόφιλοι επειδή ένας τάχα σοβαρός καθηγητής το είπε, αρχίσαμε να νιώθουμε μειονεξία επειδή το Ευρωπαϊκό Μουσείο στο Στρασβούργο αρνήθηκε να συμπεριλάβει οτιδήποτε ελληνικό. Ή ότι οι ήρωες της επανάστασης του 1821 δεν ήταν Έλληνες ή δεν κατάλαβαν την ήρεμη και ειρηνική ζωή που είχαμε ως υπόδουλοι των Τούρκων!
Γιατί δεν συμφέρει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων η ύπαρξη της αυτοσυνειδησίας των Ελλήνων!
Όλα τα "αγαπούν" εκτός από τη Λογική και την Ορθοδοξία!
Με τον Οικουμενισμό καταστρέφουν την Ορθοδοξία με την ένωση όλων των αιρέσεων και των πλανών του Διαβόλου χάνεται η Μυστηριακή Χάρη των Μυστηρίων της Εκκλησίας διότι η Εκκλησία είναι μόνο εκεί που είναι η Αλήθεια, δηλαδή ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός και δεν είναι εκεί που λένε οι μασόνοι ότι θα προκύψει η αλήθεια από την ενοποίηση των θρησκειών - αυτό που θα προκύψει θα είναι μία παγκόσμια θρησκεία στην οποία θα απουσιάζει το Άγιο Πνεύμα!
Και τα "αγαπούν" όλα τα άλλα επειδή αυτά κάνουν τους ανθρώπους μη αναστρέψιμα σκλάβους καθώς τη σκλαβιά τους την θεωρούν ως τη μεγαλύτερη ελευθερία τους! Οποιαδήποτε βεβήλωση του Χριστιανισμού γίνεται αποδεκτή προκειμένου να μην θιγούν οι μη χριστιανοί, οποιαδήποτε διαστροφή γίνεται αποδεκτή (και προβάλλεται) από σεβασμό στην...ιδιαιτερότητα!
Μα, αν σεβόντουσαν τις ιδιαιτερότητες δεν θα ισοπέδωναν την ιστορία, τη γλώσσα και τα έθιμα! Δεν θα αποκαλούσαν ταμπού τη θρησκευτική ηθική και δεισιδαιμονία τον Χριστιανισμό ενώ υποστηρίζουν το βομβαρδισμό μηνυμάτων σχετικά με όλων των ειδών τις μεταφυσικές πλάνες(Κάρμα, Μετενσάρκωση)και τον αποκρυφισμό(αστρολογίες και μαντείες, "ψυχικές δυνάμεις",διαλογισμούς και γιόγκα ή πολεμικές τέχνες της ανατολής)σαν διασκέδαση, σαν άθλημα ή σαν αποκάλυψη κάποιας αρχαίας, πολύτιμης Γνώσης!Η Νέα Εποχή προάγει το σχετικισμό, τον ανορθολογισμό και τον μυστικισμό που ήταν οι βάσεις της μοιρολατρίας που καθήλωσε ιστορικά τους πολιτισμούς της ανατολής και κράτησε τις κοινωνίες τους στη σκλαβιά και την υποδούλωση για χιλιετίες μέχρι σήμερα!
Το ότι η Νέα Εποχή στρέφεται εναντίον του Χριστιανισμού που θεωρεί όλους τους ανθρώπους ίσους απέναντι στον Θεό και ζητεί από άρχοντες και αρχομένους το Έλεος αποδεικνύει ότι η Νέα Εποχή είναι απάνθρωπη και ανηλεής! Το ότι αντιμάχεται την Λογική που διασφαλίζει την ελευθερία της βούλησης εντός του ορατού, απτού και λογικά συλληπτού κόσμου αποδεικνύει ότι η Νέα Εποχή επιβάλλει τον ολοκληρωτισμό! Το ότι εφαρμόζει σε βάρος μας ψυχοτεχνολογίες που αλλοιώνουν μέχρι εξαφάνισης τη δομή της προσωπικότητάς μας και τη βούλησή μας, εν αγνοία μας, αποδεικνύει ότι ο πολυπολιτισμός της Νέας Εποχής είναι βαθύτατα αντιανθρώπινος!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com