13 Δεκ 2009

Mega ….λη δίκη για την ταινία "Κώδικας ντα Βίντσι"


Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 9:00π.μ. στο κτίριο 4 και αίθουσα 1, στα Δικαστήρια των κτιρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων (Πεδίον του Άρεως) θα γίνει η δίκη εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού "mega channel" για την προβολή της βλάσφημης ταινίας "ΚΩΔΙΚΑΣ Da Vinci" που έγινε στις 7/12/2008.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ
-
Δίκη του τηλεοπτικού σταθμού Mega για τον "Κώδικα ντα Βίντσι"
-MEGA...ΛΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή ανακοίνωση, να την έχετε συνέχεια για να την βλέπουν όλοι και να δώσουμε όλοι το παρό εκεί, στις 17 Δεκ. 2009, κατά των βλασφήμων.

Φωτης είπε...

Ας σκεφτούμε τί θα κάναμε να με χυδαιό τρόπο υβρίζοταν ο πατέρας ή μητέρα καθενός απο εμάς και ας πράξουμε το ίδιο στον μέγιστο βαθμό περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Θα είμαστε ΟΛΟΙ οι Ορθόδοξοι εκεί. Θα δόσουμε ένα παρόν έντονης αλλά ειρηνικής διαμαρτυρίας στους χυδαία βλασφημούντες τον Θεό μας και θα αποδείξουμε ότι πρώτα είναι ο Θεός και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια για την ανακοίνωση

Χριστόφορος

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 17/12/2009 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ
Μ.Ν

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας παιδιά σχολιαστές και ιστολόγοι.
Μια παράκληση προς τους τελευταίους, επειδή κοντεύει να χαθεί η ανακοίνωση και πλησιάζουν ραγδαία οι ημέρες καλό θα είναι να την ανεβάσετε πολύ πιο πάνω ,ώστε να φαίνεται.

Νίκος είπε...

Επιτέλους μετά από περίπου 10 χρόνια έκλεισε αυτό το σιχαμερό κανάλι. Σειρά έχουν και τα άλλα κανάλια που έχουν επιβάλλει το ΨΕΜΑ και την ανηθικότητα στον Ελληνικό Λαό ως τρόπο ζωής.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com