21 Ιουν 2009

Ν. Σαρκοζύ: “ Για ποιους λόγους ο εξισλαμισμός της Ευρώπης είναι αναπόφευκτος”


Ο N. Sarkozy πιστεύει, και το διακηρύσσει δημόσια, ότι ο εξισλαμισμός της Ευρώπης είναι αναπόφευκτος και ότι αυτή η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες δεκαετίες.
O Philippe de Villiers ο οποίος γνωρίζει προσωπικά τον Sarkozy έδωσε συνέντευξη στην εβδομαδιαία Famille Chrétienne. και δήλωσε ότι: «στα επόμενα τρία χρόνια θα δούμε τις πρώτες μετατροπές εκκλησιών σε τζαμιά!
Σε κάθε περίπτωση αναφέρει, αυτό είναι που μου είπε ο Nicolas Sarkozy.
- Πότε;
- Είχα μια σε βάθος συζήτηση μαζί του στο Elysee στο τέλος του περασμένου έτους.
- Μου είπε: "Έχετε διαίσθηση, έχω τα στοιχεία. Και η διαίσθηση αυτή επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία μου. Ο εξισλαμισμός της Ευρώπης είναι αναπόφευκτος."
- Προσοχή: είναι μια διαδικασία που δεν θα συμβεί μέσα σε μια νύχτα, αλλά θα χρειαστούν δεκαετίες.
- Γιατί αυτό το θέμα φαίνεται να είναι κεντρικής σημασίας για σας;
- Οι περισσότεροι πολιτικοί έχουν παρήγορο άγνοια του τι είναι το Ισλάμ και προτείνουν τη μετατροπή της Ευρώπης σε μια υπεραγορά ανταγωνιστικών θρησκειών.
Αγνοώντας ότι το Ισλάμ δεν είναι μόνο μια θρησκεία, είναι η συγχώνευση του εγκόσμιου με το “πνευματικό”, και στο πλαίσιο αυτό, όπου επικρατεί ο φονταμενταλισμός, τείνει να επιβάλλει τον Ισλαμικό νόμο κι ένα ανελεύθερο μοντέλο ζωής, τη θεοκρατία.
Αλλά πίσω από αυτή την παρήγορο άγνοια των πολιτικών, υπάρχουν και εκείνοι που γνωρίζουν.
Η πραγματικότητα είναι ότι βρισκόμαστε σε μια κρίση.
Η γηραιά ήπειρος, καλπάζει προς δημογραφική κρίση! Η ίδια η Ευρώπη αρνείται το δημογραφικό της μέλλον και υπογράφει την καταδίκη του πολιτισμού της, με τα όποια χάλια έχει τέλος πάντων, χρησιμοποιώντας εκτός των άλλων και δύο άκρως αποτελεσματικά μέτρα.
Στην πραγματικότητα, τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν από τους ευρωπαίους ηγέτες για να σκοτώσουν δημογραφικά την Ευρώπη είναι: Η προώθηση του γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων και οι μαζικές αμβλώσεις.
Ένα τρίτο είναι η προσφυγή στη μετανάστευση και αυτή η εισαγωγή μεταναστών είναι κατά 80% Μουσουλμανική, προκειμένου να αντικαταστήσουν τους ανθρώπους που δεν είναι πλέον εκεί (...)
Πηγή: «brusselsjournal»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com